Dans från 11år & fortsättningsgrupper

Pris:
400 kr
Art.nr:
P2053368
Antal:
Här kan du välja mellan 2 dansklasser välj den som stämmer in på er. 

Bokningen av kurs kommer att stå på målsman, i meddelanderutan skriver du vilket namn och personnummer bokningen gäller ex Anna Andersson 1991-01-01-0101 
Anmälan är för vårterminen 2022.

OBS! Anmälningar som inte uppfyller ålderskritererna/kurskriterierna kommer vi kontakta och en återbetalning kommer att ske. Har du ett barn som vill dansa men inte uppfyller ålderskriterierna/kurskriterierna kontakta oss först på dancingforlife@live.se 

Cheethas - Söndagar 16.30 - 17.25
För barn födda 2010-2007, har du tidigare dansat i gruppen Lejonen och har åldern inne är det gruppen för dig eller om du inte har dansat med oss tidigare. 
Kursen bygger på dans och övningar till all typ av musik. Dansen tränar koordination, smidighet och samarbete med kamrater. Stilen sträcker sig från dansens jazzdans / showdans,  till street. Vi arbetar med uttryck, känsla och presentation, även med lättare teori och lättare grundläggande teknikövningar. Glädje och lust till musik och rörelse står i fokus.


Tigers - Söndagar 17.30 - 18.25
För ungdomar födda 2007 och uppåt.
Kursen bygger på dans och övningar till all typ av musik. Dansen tränar koordination, smidighet och samarbete med kamrater. Stilen sträcker sig från dansens jazzdans / showdans till street. Vi arbetar med uttryck, känsla och presentation, improvisation, även med teori och mer avancerade grundläggande teknikövningar. Glädje och lust till musik och rörelse står i fokus.


Röd markerad kurs betyder att kursen är full.
Blå markerad kurs betyder att kursen har få platser kvar.
Grön markerad kurs betyder att kursen redan startat.